UVOZ U RS
Драйич Йован, директор - Drajic Jovan, direktor
1/12
1/11

O NAMA:

PLAN I STRATEGIJA:

Kompanija "MIL KOMPLEKT PRO" doo, nalazi se u gradu Valjevo, u zapadnoj Srbiji. Bavimo se uvozom i izvozom, uglavnom zamrznutog, kao i svezeg voca i povrca, uzgajanog na teritoriji Republike Srbije, na trziste Ruske Federacije. Pored toga, posedujemo svoj vozni park, centralno skladiste (hladnjaca) se nalazi nadomak Beograda, a kompanija takodje arenduje manja ULO skladista u gradovima Valjevo i Sabac.

Kljucni i sastavni deo naseg tima su sertifikovani strucnjaci za agrobiznis, agronomi koji nadgledaju proizvodni proces i kvalitet proizvoda, kao i logisticari koji prate proces pakovanja, izvoza i samog transporta, sto osigurava kvalitet usluga koje nasa kompanija pruza svojim klijentima. Pazljiv stav prema detaljima i potrebama klijenta, cini nas pouzdanim partnerom - zadovoljan kupac je nas kupac.

Da bi u bilo kom trenutku mogli da odgovorimo na zahteve inostranih kupaca, nasa kompanija usko saradjuje sa domacim partnerima i proizvodjacima, i na taj nacin dopunjuje asortiman svojih proizvoda.

U proizvodnom procesu, nasi partneri postuju visoke standarde kvaliteta i sigurnosti proizvoda, sto dokazuju mnogobrojni sertifikati: 
ISO22000, HACCP, IFS Food...

"Dajemo sve od sebe da podignemo poslovni proces na najvisi nivo. Zahtevi trzista se konstantno povecavaju i mi u "MIL KOMPLEKT PRO" doo, savrseno razumemo da je potrebno posvetiti paznju svakom detalju. Trudimo se da Vama, nasim kupcima, ponudimo najvisi nivo kvaliteta usluge, kao i proizvode koji ispunjavaju zeljenu specifikaciju klienta. Do kompanije "MIL KOMPLEKT PRO",

od 2010 godine radio sam na kompleksnim isporukama inostrane opreme za naftnu i gasnu industriju Ruske Federacije, gde se vredniju kvaliteti kao sto su PRECIZNOST i POUZDANOST. Pred Vas stavljam svo svoje iskustvo u organizaciji posla, efikasnost u radu, kvalitet usluga koje pruzamo, kao i izgradnju poverenja - to smatram obavezom, na kojoj radimo besprekidno."

Drajic Jovan, direktor               "MIL KOMPLEKT PRO" doo

PREDNOSTI I NASE OBAVEZE PREMA KLIJENTIMA:

Strucni Ruskojezicni specijalisti sa sestogodisnjim iskustvom uvoza robe u Rusku Federaciju. Rukovodstvo kompanije preferira individualan pristup svakom klijentu i njegovim zahtevima

Sertifikovani i kvalitetan proizvod, iskljucivo uvek. Nasi dobavljaci saradjuju sa zemljama EU.

Svi potrebni dokumenti se izradjuju i izdaju klijentu. Prijatno je raditi sa nasim racunovodstvom.

Sobstvena vozila, ukljucujuci  hladnjace-poluprikolice sa temperaturnim rezimom od -25° C do + 25° C. Svaka poluprikolica opremljena je termografom.

Mi gradimo poverenje! O nasem trosku, Vaseg predstavnika saljemo avionskim letom za Srbiju, upoznajemo ga sa proizvodnim procesom i rukovodstvom.

Mi odrzavamo vezu sa klijentom i saljemo dnevne izvestaje o statusu i lokaciji robe. Isporuka se uvek izvrsava na vreme.

Dezurni menadzer je na konstantnoj vezi i uvek ce odgovoriti na sva Vasa pitanja.

Veliko iskustvo sa Ruskom carinom i odlicni ugovori sa Ruskim brokerskim sluzbama, obezbedjuju da Vasa roba prodje sve provere i samu granicu bez nepotrebnih odlaganja.

I zapravo najvaznije:

Mi smo svi ljudi koji se trude i rade.

To je jedini put da se ide napred.

MIL KOMPLEKT PRO

2018